ACTUALITAT  

Jaume, Fede i Siqueira continuen esperant el seu debut aquesta temporada

Per Cristian Año · 15 Septembre, 2016

Pako Ayestaran ja té completada la seua plantilla per a la temporada 16/17, però sembla que no tots conten per igual per al tècnic basc. De l’actual plantilla que té el València CF, tots han tingut minuts menys Jaume, Fede i Siqueira.

Jaume: “El Gat d’Almenara” confiava en la venda del brasiler Diego Alves, que hagués deixat lliure la lluita entre ell i Ryan per fer-se amb la porteria blanquinegra, però la no eixida d’Alves, ha fet que aquest passe a ser prioritari per a Ayestaran per davant d’ell i de l’australià. Jaume va ser el descart de la passada jornada, i sembla que és la opció de Suso per a cobrir la porteria. El porter encara no ha tingut minuts en un partit oficial aquesta temporada però lluita per fer-se un lloc en l’equip, encara que no es descartaria una cessió si el Club ho veu convenient.

Fede: L’argentí tampoc ha participat en cap enfrontament oficial d’aquesta temporada. El jugador va demanar en l’últim dia de mercat la carta de llibertat per a marxar al Deportivo, però el Club va rebutjar aquesta proposta. El jugador continua a les ordres de Pako Ayestaran però aquest no troba lloc on alinear al jove de 23 anys.

Siqueira: El lateral esquerrà ha començat la temporada en problemes físics, i és per això que el tècnic no contava en ell. Així i tot, sembla que el brasiler no vaja a tindre molts minuts en aquest València CF.