PRIMER EQUIP  

CONVOCATÒRIA VCF: Alves s’estrena en la convocatòria davant el Betis

Per Blanquinegres · 10 Septembre, 2016

Pako Ayestarán, després de finalitzar la última prova que ha realitzat esta mateixa vesprada, ha desvetllat el 50% de la major incògnita per al partit de demà respectant l’estrena i debut de les cares noves com les de Munir Mangala o Garay. Diego Alves ha entrat per primera volta en la convocatòria per al partit de demà diumenge a les 16h davant el Reial Betis.

Fins ara, el porter brasiler no havia tingut oportunitat de quedar convocat amb el grup blanquinegre. La seua situació era la de buscar una eixida amb la que descongestionar la porteria, però amb el mercat tancat, Diego Alves és un més i pareix que davant esta primera convocatòria s’apunta fins i tot a ser titular desbancant així a Mat Ryan, primer titular per a Ayestarán a les dos anteriors jornades ja disputades.

La resta de la llista confeccionada pel tècnic basc, compta amb 18 homes més i entre ells tots els nous fitxatges, Munir, Mangala i Garay. Mina, qui va tornar amb problemes de la Sub21, també és alta per a la disputa del partit. Les baixes destacades de la llista les troben en la porteria amb Jaume Doménech que queda com el sacrificat de la porteria i assenyalat com a tercer porter d’este VCF. Fede, Abdennour, Siqueira i Bakkali per problemes físics completen la terna de no conovocats.

Esta citació de 19, tindrà una baixa més d’última hora que podria estar entre les tres opcions del VCF Mestalla que completen la llista. Parlem de Lato, Soler i Rafa Mir que tornen a tirar una mà acudint a la cridada de Pako Ayestarán.

 

Llista de 19:

conovo-betis