ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Els internacionals no descansen

Per Blanquinegres · 04 Septembre, 2016

 

El ‘paró’ no és complet, part de la plantilla dirigida per Ayestarán està concentrada amb les seues respectives seleccions nacionals disputant els seus compromisos que, en la seua major part, són classificatoris per a propers tornejos. Són els següents:

Aymen Abdennour: El defensor està concentrat amb la seua selecció per a disputar, a la tunisenca ciutat de Monastir, davant Libèria, l’últim partit classificatori, corresponent al grup A, per a la pròxima edició de la Copa Àfrica. L’equip d’Aymen, que ara mateix és segon, es jugara la classificació davant el punter hui diumenge.

Mina, Munir i Gayà: La selecció sub21 espanyola disputarà demà dilluns a Suècia el seu corresponent partit de classificació per a l’europeu que es disputarà l’estiu que ve a Polònia. Els d’Albert Celades ja disputaren fa pocs dies altre compromís classificatori davant San Marino, partit disputat a Castelló i que va acabar amb la rotunda victòria dels espanyols per 6-0 amb els doblets dels valencianistes Munir i Mina.

Nani i Cancelo: Els portuguesos es desplaçaran a Suïssa per disputar el proper dimarts el seu primer partit oficial en condició de campions d’Europa. Els de Fernando Santos ja varen golejar fa uns dies en partit amistós a Gibraltar, amb un doblet del valencianista Nani i un gol de Cancelo.

Mathew Ryan: Després de la seua victòria davant Iraq, Austràlia es desplaçarà al Golf Pèrsic per a enfrontar-se, el dimarts, a la selecció dels Emirats Àrabs Units d’Omar Abdulrahman en la segona jornada de la classificació per al mundial 2018. Els oceànics estan enquadrats al grup B, el qual lideren.