ACTUALITAT  

PRÈVIA EIB-VCF: Ja és l’hora de començar a sumar

Per Cristian Año · 27 Agost, 2016

Arriba la segona jornada de la Lliga on el València viatjara a Ipurua per a enfrontar-se a l’Eibar a les 16:15 h. i buscar els 3 primers punts que ja s’escaparen a Mestalla el passat dilluns davant Las Palmas.
Per altra banda, l’Eibar va perdre en la visita a l’estadi del Deportivo per 2 gols a 1 i també buscarà començar a tindre punts en aquesta temporada i lluitarà per aconseguir els primers com a local.

El València CF de Pako Ayestaran viatja amb la sorprenent baixa d’un pilar defensiu, Shkodran Mustafi, qui podria passar en breu a formar part de la història blanquinegra per a convertir-se en jugador de la Premier League. A més a més, el VCF arrossega problemes interns en els temes de “fitxatges”, ja que el mercat està a punt d’acabar i Suso encara té al davant molta feina que resoldre.

Entres aquests dos equips, qui s’han enfrontat un total de 4 vegades, el València ha aconseguit guanyar 3, deixant l’altre en un empat a 1 gol. Demà els de Pako Ayestaran buscaran augmentar les estadístiques en un estadi complicat per a donar una alegria a l’afició i per a reprendre el vol cap a zona Champions.

Alineacio VCF 16-17 - eibar