ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

PRÈVIA VCF-UDP: Ha arribat l’hora de la veritat

Per Cristian Año · 22 Agost, 2016

S’han acabat les proves de la pretemporada. El València CF disputarà hui a les 22:00h a Mestalla el seu primer partit de la temporada 16/17. Els de Pako Ayestaran s’enfrontaran a Las Palmas, equip de l’exvalencianista Viera, per a buscar sumar els 3 primers punts de la Lliga que els permitisca lluitar per l’objectiu d’acabar en llocs de Champions League. Aquest serà el primer partit oficial de Pako Ayestaran aquesta temporada, ja que la passada va finalitzar com a tècnic blanquinegre i ja coneix ben bé sa casa.

L’estadi del VCF ja ha viscut fa tan sols 1 setmana, la primera victòria del seu nou equip, on es van proclamar campions del Trofeu Taronja vs la Fiorentina davant de milers d’aficionats. Dels 7 partits de pretemporada, l’equip blanquinegre ha guanyat 4 d’ells, deixant bons detalls en atac però algun problema en l’aspecte defensiu.

Però d’un total de 68 partits jugats entre aquests dos equips en Primera Divisió, el València ha aconseguit guanyar 28, mentre que altres 21 han sigut per a Las Palmas, deixant 13 d’aquests amb un empat. El València necessita la victòria per a tapar tots els problemes interns i externs i per a donar il·lusió a tots aquells que recolzen cada any al seu equip, tot i travessar per moments complicats.

Alineacio VCF 16-17 - laspalmas