ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Layhoon comunica a Alcácer que no marxarà cap a Barcelona

Per Blanquinegres · 19 Agost, 2016

El Barça pot començar a oblidar-se d’Alcácer. El cas Alcácer amb l’oferta del FC Barcelona pareix estar arribant a la seua fi amb l’imminent inici de la LIiga que arranca hui i que començarà de forma oficial dilluns per als de Mestalla, precisament a l’estadi blanquinegre.

Les opcions per a l’eixida de Paco Alcácer del VCF poden estar totalment esgotades després de la xarrada que jugador i Presidenta, Layhoon Chan, mantingueren ahir al dinar de grup que va tindré lloc a la Ciutat Esportiva de Paterna amb una típica torrada argentina a càrrec d’Enzo Pérez. La xarrada va ser casual i en ella la mà dreta de Peter Lim va transmetre tranquilitat al jugador amb el missatge de que no marxarà cap a la Ciutat Comtal. Un discurs que ix amb potencia del màxim accionista de l’entitat blanquinegra que pareix haver pres una decisió ferma de no donar eixida a un dels home insígnia per a la parròquia valencianista.

El jugador en estes es troba totalment tranquil amb un punt de confusió. Des de que es va conèixer la notícia que apropava al davanter de Torrent a Barcelona, l’opinió pública amb el jugador s’ha tornat un tant negativa en cert sector de l’afició valencianista. Esta opinió ha arribat al punt de ser descalificant aprofitant la proximitat de l’aficionat amb el jugador a traves de les xarxes socials.