ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Milà apareix com alternativa per Diego Alves

Per Blanquinegres · 12 Agost, 2016

El futur de Diego Alves, porter del VCF, continua canviant de posició geogràfica segons els diferents moviments a les porteries europees. Com ja es sap, la seua eixida de Mestalla només es produirà amb una millora personal en quant a projecte esportiu i individual.

Des de Barcelona, fa ja uns dies s’apuntava a la probable contractació del brasiler davant la reestructuració que el conjunt blaugrana vol fer amb la seus rereguarda. La marxa de Claudio Bravo podria fer augmentar esta possibilitat. En un colp de mal sort esta opció pot quedar totalment inútil davant la lesió del que es pressuposa va favorit per defensar la porteria del Camp Nou, Andre Ter-Stegen. L’alemany s’ha lesionat als dits de la seua mà i per tan Bravo serà qui tindrà que defendre la porteria catalana a les primeres jornades de lliga fent oblidar les idees de la secretaria tècnica del FC Barcelona.

Per contra, si una ports es tanca altra s’obri. Com s’apunta en el dia de hui a Itàlia, L’AC Milà que tractar de tornar al que va ser ja fa uns anys hauria pensat en el brasiler Diego Alves per formar una porteria de nivell i garanties. El conjunt lombardo hauria pensat en el carioca per ser d’ajuda davant l’autèntica revelació, Gianluig Donnarumma porter de 18 anys que està cridat a ser el nou Buffon del futbol italià.

Diego Alves tindria cabuda a la ‘squadra rossonera’ davant les més que probables eixides de Diego López, ex Vila-Real i Reial Madrid i altre porter amb joventut com és Gabriel qui podría eixir cedit per no vore’s tapada la seua progressió.

El VCF mentres tant continua treballant amb una porteria que es un polvorí. Tres gran la professionals que només busquen garantir-se la màxima quantitat de minuts amb el conjunt de Mestalla. Amb Jaume totalment confirmat, els dubtes apareixen amb els noms de Diego Alves, qui té més paperetes per marxar o Mat Ryan, arribat fa ara un any via Brussel•les previ pagament de 7 milions d’euros.