ACTUALITAT  

PRÈVIA VCF-ACF: Mestalla viurà la presentació i el Trofeu Taronja abans de començar la temporada

Per Cristian Año · 12 Agost, 2016

El València CF jugarà aquest dissabte el seu últim partit de la pretemporada, i serà ni més ni menys que a Mestalla davant de milers d’aficionats blanquinegres. El partit correspon a la 45° edició del Trofeu Taronja, i serà l’AC Fiorentina qui s’enfronte a l’equip de Pako Ayestaran.

A més a més, com cada any, el partit coincidirà també en la presentació dels jugadors del primer equip i de les categories inferiors del VCF, sumant a tot el cos tècnic del VCF i a BernardoEspanyeta, qui rebrà un homenatge per part de l’afició a causa de la seua jubilació després de 55 anys als serveis del club. Els jugadors eixiran al terreny de joc d’un en un per ser presentats davant de tots els assistents i posteriorment disputar l’enfrontament davant el conjunt italià.

A les 19:00 h. s’obriran les portes i a les 19:30 eixiran a la gespa de Mestalla els jugadors de l’Acadèmia i les bandes de música.

A les 20:00 h. començarà la presentació dels jugadors del primer equip per a seguidament, a les 21:30 h., donar inici al partit del Trofeu Taronja.

De les 45 edicions, el València CF ha aconseguit un total de 25 trofeus, i aquest dissabte lluitarà per aconseguir el pròxim. L’afició podrà veure personalment el nou equip que han fet Peter LimSuso Pitarch i Pako Ayestaran per a la temporada 16/17. Mestalla viurà altra nit màgica juntament amb els seus seguidors més fidels, per començar a reenganxar eixa unió Mestalla-Afició que s’observa any darrere any.

vcfpres