PRIMER EQUIP  

Ryan es guanya la confiança de Pako

Per Blanquinegres · 07 Agost, 2016

Pako Ayestarán pareix haver-se banyat respecte les seues preferències per a la porteria del VCF 2016/17. La setmana de treball a Marlow (Anglaterra) i els dos amistosos davant el Bournemouth i el Crystal Palace han servit per comprovar com Mathew Ryan és ara per ara el porter titular del conjunt blanquinegre sumant els 180 minuts de joc.

En la banqueta, per tant, ha estat Diego Alves esperant un relleu que no ha arribat quedant açò com un clar símptoma de que és el carioca el que haurà buscar-se una eixida si vol tindre els minuts que no tant de temps disfrutava. El Barça, tal i com publicaven mitjans de la Ciutat Comtal, espera poder solucionar els seus problemes a la porteria per tal de provar el fitxatge del meta valencianista.

En estes, Jaume Domènech està patint el contratemps de la lesió de la que ja està eixint plenament recuperat. El gat d’Almenara tot i el colp de perdre’s bona part de la pretemporada sap que té un lloc per tal de competir junt a l’australià per la titularitat de la xarxa de Mestalla amb les clares demostracions de renovació plantejades per l’entitat blanquinegra.