PRIMER EQUIP  

El VCF torna d’Anglaterra inundat de problemes

Per Blanquinegres · 07 Agost, 2016

La pretemporada valencianista va esgotant etapes davant l’imminent inici de la competició oficial per al grup de Pako Ayestarán. La gira d’una setmana de durada per terres britàniques ha finalitzat, el VCF ja només té per davant dos setmanes i dos partits a la Comunitat Valenciana amb les que posar el punt i final al temps de proves i preparació.

Unes proves i preparació que vist el vist no fa altra cosa que encendre les alarmes entre el valencianisme. El quadre de Mestalla no acaba de funcionar com un equip al 100%. L’últim partit celebrat ahir davant el Crystal Palace va servir per vore que el centre del camp i els homes d’atac tenen alguna cosa especial amb la que poder tindre una esperança, però sense deixar passar que la manca de no finalitzar les jugades amb el premi prohibitiu hui al VCF del gol és qüestió de preocupació. Per contra les tasques defensives, tot i que ja conegudes, són l’autèntica lacra del grup valencianista.

L’stage a Marlow ha servit per comprovar que no hi ha forma de tancar l’aixeta de la porteria blanquinegra. Dos partits davant dos dels conjunts menys golejadors de la Premier la temporada passada, com Bournemouth i Crystal, han continuat amb la sagnia de gol que el conjunt d’Ayestarán està patint a cada ú dels partits celebrats en estes últimes setmanes. No es coneix un resultat a 90 minuts d’esta pretemporada amb la porteria a zero.

La defensa, en quadre, no acaba de ser la que s’espera tinga el nom de, ‘titular’. Mustafi no s’entrena per problemes i el seu futur no ajuda i altre nom com el de Cancelo no acaba de donar les prestacions necessàries per al joc defensiu del VCF. La resta d’homes encarregats per a defendre, menys Gayà, Montoya i Lato, es troben en l’aparador de la ‘tenda’ de Suso en busca de l’oferta que done respir econòmic i per consegüent la regeneració necessària d’esta parcel·la deficitària des de la temporada passada.

Pako té treball per davant si no vol presentar un VCF molt paregut al de la temporada passada per a la graderia de Mestalla.