PRIMER EQUIP  

CRY-VCF: Un triomf amb el que començar a creure

Per Blanquinegres · 06 Agost, 2016

Pako Ayestarán afrontarà l’avantpenultima prova de l’estiu amb un dels majors problemes de la pretemporada ja solucionat. El cas ‘Parejo’, dins de l’entitat blanquinegra, ha quedat ja apartat i en l’oblit després de l’acte de perdó protagonitzat ahir de matí per Dani Parejo amb els seus companys i màxims caps, cos tècnic. Tot un respir per tal de seguir amb la progressió de millores tàctiques i de compromís davant el Crystal Palace.

D’esta manera molt més sana i natural el conjunt de Mestalla es desplaça cap a la capital, Londres per provar-se, una volta més, davant un conjunt Premier.

El Crystal Palace, a l’igual que el passat dimecres amb el Bournemouth, es presentarà per depurar les seues ultimes oportunitats abans de començar a competir de manera oficial a la Lliga anglesa. Així, el conjunt londinenc es mostrarà molt més fort físicament, al tems de més cohesionat. Una cohesió de la que, hui en dia, el basc Ayestarán no pot presumir. Els perills dels locals poden arribar per diferents fronts amb homes com poden ser Cabaye, Zaha, Bolasie o un dels recentment arribats Andros Townsend. La temporada passada els d’Allan Pardew acabaren no sense massa alegries a la posició 15 després d’un inici de temporada plenes d’esperances per als de Selhurts Park.

El partit, en clau valencianista pot quedar marcat amb el probable debut de Luis Nani i Martín Montoya com a nous jugador del VCF en un partit. Les baixes poden marcar-se en la saga valencianista. La parella de centrals, Shkodran Mustafi i Aymen Abdennour no s’han pogut exercitar al 100% junt al gros del grup pel que les proves d’Ayestará continuaran marcats per continuar preparant-se amb una parella de central que poc o res coincidirà amb el primer partit de Lliga davant Las Palmas.

Com ja va passar dimecres, s’espera que Pako deixe el banc de proves a un costat per començar a treballar rutines amb un onze tipus prou proper al que debuten el proper dilluns 22 d’agost a l’Estadi de Mestalla.