PRIMER EQUIP  

Lass Diarra declina el VCF per quedar-se al l’OM

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2016

Una de les opcions que Suso Gª Pitarch tenia en ment per ocupar el centre del camp de Pako Ayestarán, pareix apagar-se. Parlem de Lass Diarra, el jugador de l’Olympique de Marsella que donaria cos i muscle a una medul·lar que ho necessita urgentment. Recordar que fa uns dies el jugador d’origen de Malí, internacional per França va sonar pel seguiment de la Secretaria Tècnica blanquinegra.

L’operació pareixia fàcil d’escometre. Pagament d’un salari més alt que el de Marsella i el jugador abandonava la disciplina francesa sense condicions a preu zero. Ara, segons l’agent del futbolista, Farag Hatem, la cosa pega un bac de 180º ja que va assegurar que, el seu representat, finalment acceptarà continuar a la disciplina marsellesa tot i tindre damunt a taula dos ofertes una del Galatasaray i altra del València CF. En altres terminis, l’Inter de Milà també va estar molt interessat en tancar al futbolista previ el pagament d’un traspàs de quasi 5 milions d’euros, segons fonts consultades amb l’OM. Una xifra que l’entitat francesa va rebutjar al creure que no era suficient, no apropant-se ni a la meitat de la clàusula de rescissió del jugador.

Amb esta negativa el conjunt de Mestalla hauré de seguir amb la seua recerca i tractar de buscar companya per a Javi Fuego després de molt d’anys de no donar amb la peça clau. Zuculini, Filipe Augusto, Danilo, Enzo… Tres anys per donar amb l’home capaç de destruir i ajudar en l’eixida de baló que el tècnic basc tant desitja.