ACTUALITAT  FITXATGES  

André Gomes torna a ser el protagonista de la portada de Marca

Per Cristian Año · 19 Juliol, 2016

Fa exactament 2 setmanes, el migcampista del VCF André Gomes ja apareixia a la portada del diari Marca, on es mostrava l’interés del Reial Madrid per fer-se amb el campió portugués. Hui, ha tornat a ser el punt de mira de tots els lectors, ja que ha tornat a ser el protagonista de la portada, acompanyat del titular: “André Gomes más cerca”.

Tal com s’informa en la mateixa portada, Marca declara que el club merengue confia a rebaixar el traspàs a 50 milions fixes + 10 en objectius, i que arribaria com a recanvi de Modric. És evident que Suso Gª Pitarch està rebent ofertes per la jove promesa blanquinegra, però el portugués no eixiria del club al no ser que arribara una oferta interessant i convenient per al València CF.

Anteriorment, Marca ja ha vestit del Madrid en les portades a jugadors del València com David Villa i David Silva, qui finalment cap dels dos va caure en mans del Club de Florentino. Aquesta portada podria també formar part dels simples rumors o desitjos del Madrid que no s’acaben complint. L’oferta econòmica hauria de ser molt bona perquè es tirara endavant el fitxatge.

CnrolnWWEAIdAv4