PRIMER EQUIP  

Sessió prèvia al viatge a Venlo amb presència del Mestalla

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2016

El VCF no perd dies de treball ni quan toca viatjar. Pako Ayestarán ha deixat programat per al dia previ al viatge, a Venlo, una suau sessió d’exercicis amb els que tancar capítol de treball a la Ciutat Esportiva valencianista fins que finalitzen els stage de pretemporada a Països Baixos, Finlàndia i Anglaterra.

El treball de hui ha comptat amb la presencia d’Álvaro Negredo. El davanter de Vallecas es troba a expenses de vore que passa amb el seu futur més immediat. A més a més el jugador està tractant d’evitar marxar cap a la concentració valencianista que arranca esta vesprada i així poder tancar la seua arribada a la regió de Teesside per jugar la propera temporada a la disciplina del Middlesbrough.

Per altre costat, Diego Alves ha completat la seua primera sessió junt a la resta del grup des de que arribara el passat dissabte completant les proves físiques. Al botar al terreny de joc s’ha pogut vore al meta brasiler xarrar amb el tècnic blanquinegre Pako Ayestarán mostrant una bona sintonia clau per tal de conèixer quin serà el futur del carioca en el VCF de la propera temporada.

Diego Pako

Ja per últim, davant les absències per lesió com les de Jaume, Robert, Siqueira i Bakkali, i per les últimes eixides com les de Barragán o Piatti, Pako Ayestarán ha tirat mà de jugadors del Mestalla per a poder completar l’entrenament de hui. Els afortunats que han pogut entrenar-se en esta tercera setmana de treball del primer equip han sigut el lateral dret Nacho Vidal, el recent fitxat, Eugeni Valderrama i els davanters Rafa Mir i el nou integrant del vestidor del Mestalla procedent de l’AE Prat, Jordi Sánchez.