+  ACTUALITAT  

Jesús Martínez: “No tenim res parlat amb el VCF”

Per Blanquinegres · 27 Abril, 2016

Jesús Martínez, representant de Manuel Pellegrini, tècnic vinculat amb el València CF va ser protagonista a la freqüència de CV Ràdio94.5 FM amb Paco Lloret. El representant argentí va tractar de forma ineludible la possibilitat de que ‘L’ingenier’ Pellegrini siga el tècnic responsable del VCF la temporada 16/17. El responsable del futur del encara tècnic del Manchester City va ser molt clar a l’hora de parlar del futur i del propi VCF.

No, no ha hagut cap contacte. Ni hui, ni fa 15/20 dies, mai, mai. No entenc perquè me criden a mi quan deuria de ser el VCF qui parlara.

Em sorprèn que s’ha de ser més rigorós amb les noticies. No em costa reconèixer que no tenim res parlat amb el VCF. Tinc bona relació amb Suso Gª Pitarch però la realitat és que dins les nostres converses s’haja parlat del futur entrenador del VCF.

Fa 10 dies es deia que tot estava acordat i que només faltava parlar els 5 reforços que Manuel volia…

Em sap greu parlar així de la situació, però es que ni Manuel ni jo sabem res. Com pot ser que es parle així quan la part interessada (VCF) no sap res.

Lo que jo podria dir-li a Suso i que no cal és que Gª Pitarch isca a desmentir el assumpte. Pareix que el VCF no tinga interès en desmentir a la premsa de la ciutat. Jo com Club deuria de prendre o reaccionar d’alguna manera per tindre informada a la premsa o a l’afició.

Manuel si té opcions de cara a la pròxima temporada. Té 4/5 que haurà de decidir en estos dies. D’Espanya no hi ha cap.

Ell, primerament voldria conèixer el projecte esportiu abans de res. Es parla estos dies d’una baixa de pressupost molt fort, on es vendran les figures més importants. No entenc que vol fer el VCF. No sabem res. És parlar per no callar, per entretindre a la gent.

Cal tindre respecte de cara a l’actual entrenador del VCF.

No vaig coincidir amb Peter Lim ni Jorge Mendes. Jo no vaig estar a la zona noble de l’Etihad Stadium. Ell deuria d’estar més per València i no passejar-se per altres llocs.

El pitjor que me podria passar a mi és la falta d’il·lusió i ara tot es veu molt apagat, melancòlic. El veig un projecte que no acabara de traure l’esperat.

Si és cert el tema del Fair-Play financer, m’és difícil vore que el VCF competisca amb els 3 més destacat d ela Lliga espanyola. No se com serà la il·lusió de l’afició. La Lliga hui és un producte molt pobre, des de l’octau fins a l’últim podria passar qualsevol cosa.

Si Suso encerta amb els fitxatge el VCF tornarà a ser 4rt o 5nt, però és molt difícil poder oferir un producte bo.