+  ACTUALITAT

INFORME Cedits: Cap de setmana de victòries per als cedits blanquinegres

Per Blanquinegres · 22 Febrer, 2016

Una jornada més fem repàs de la jornada per al jugadors propietat del VCF que sumen minuts lluny de l’entitat blanquinegra durant esta temporada. Un cap de setmana que ha sigut prou més positiu en còmput general respecte altres jornades.

El primer dels nostres és el lateral argentí, Lucas Orban. Tot i que va complir partit de sanció per cicle d’amonestacions, el conjunt granota va traure 3 punts d’or davant el Getafe (3-0) el passat divendres. De cara a la propera jornada, Orban podrà tornar a les ordres de Rubi i preparar-se per al derbi de El Madrigal davant el Vila-Real.

Altre que va sumar els 3 punts amb el seu conjunt va ser el Còrdova de Nando Garcia. Després de varies setmanes sense sumar la victòria el conjunt dirigit pel valencià, Jose Luis Oltra va guanyar per 1 gol a 3 al Toralín, a Ponferrada. L’extrem dretà va eixir al minut 68 de la 2a part, sent el primer recanvi amb el marcador en 0-2.

Tot i que no va ser una victòria el Rayo Vallecano de Yoel Rodríguez va aconseguir frenar a un Sevilla que va començar en tromba davant el conjunt madrileny a la primera part. Finalment els de Paco Jémez van aconseguir empatar a 2 i quedant-se amb un regust amarg d’haver desaprofitat la possibilitat d’haver sumat els 3 punts davant un rival de l’alçada del Sevilla. El porter gallec però, no va poder ser participe d’este bon partit disputat a l’Estadi de Vallecas. De nou, Yoel va quedar-se a la banqueta durant els 90 minuts en detriment de Juan Carlos.

Des d’Argentina, Rodrigo de Paul continua sumant amb el seu Racing. Esta volta, el jugador propietat del VCF va sumar un punt davant Independiente (1-1). De Paul va ser el segon canvi en el conjunt de l’Academia al botar al verd al minut 62 per Diaz.

L’únic que no ha conegut el triomf a esta jornada ha sigut Fede Cartabia. L’argentí junt al seu Depor no va poder sumar en l’eixida a Cornella. Derrota per la mínima 1-0 dels de Víctor Sánchez del Amo amb la presència de l’argentí des d’el minut 77 a l’entrar al camp per Borges. La seua presència finalment no va servir per poder traure alguna cosa positiva de la visita a l’Estadi dels pericos.

Per últim esta setmana s’ha conegut els canvis d’aire d’un dels cedits que menys presencia està tenint durant la present temporada. Parlem del davanter brasiler, Vinicius Araujo que ha deixat de formar part de la dinàmica de Cruzeiro per marxar cedit fins final de temporada a l’Sport Club de Recife equip que també milita a la màxima categoria del futbol brasiler. Després d’este nou préstec en el historial del davanter brasiler, València tornarà a ser el seu punt d’arribada per tractar de buscar un lloc que a hores d’ara pareix impossible.