+  PRIMER EQUIP  

El VCF torna a la feina

Per Blanquinegres · 27 Desembre, 2015

El VCF deixa darrere els torrons i des d’esta mateixa vesprada es posa la granota de treball. Els de Gary Neville tenen el convenciment de tancar l’any amb una victòria aprofitant el derbi de la Comunitat davant el Vila-real CF i el que això suposa. De pas començar a sumar de 3 en 3 seria una dosi de moral per al vestidor i segon augmentar la confiança per a rebre només 3 dies després al Reial Madrid a l’Estadi de Mestalla en el que serà el primer partit de l’any 2016 (20:30h).

Primer toca tornar als camps d’entrenament de Paterna per tal de baixar els esforços realitzat estos dies al voltant de la taula i preparar el duel al Madrigal amb els màxims integrants possibles. Està per vore si Gary Neville podrà recuperar efectius de cara al partit del 31 de desembre a les 16h al Madrigal.

Fins arribar a la cita de dimecres el VCF encarà completarà altres 3 sessions més, a banda de la d’esta vesprada, per tal de poder estar en les millors condicions possibles. El dilluns els blanquinegres afrontarà una doble sessió a la Ciutat Esportiva mentres que la intensitat serà menor el dimarts i el dimecres ja en prèvia del partit que de forma poc habitual coincidirà amb la vesprada de la Nit de Cap d’Any.

Una nit especial que els jugadors del València no podran celebrar al màxim ja que el primer dia de l’any, el dia 1, estan citats a les 11h per començar a preparar la següent batalla davant el Reial Madrid.