+  PRIMER EQUIP  

Mal moment per a visitar el Sánchez-Pizjuán

Per Pere Alapont · 27 Novembre, 2015

El València visita el diumenge l’estadi Ramón Sánchez-Pizjuán, un escenari en què no coneix la victòria des de l’any 2004, ni més ni menys. Precisament fou el dia en què l’aleshores equip dirigit per Rafa Benítez es va alçar amb un nou campionat de Lliga després de guanyar per 0 gols a 2. Les inoblidables dianes van ser obra de Vicente i Baraja, com tot valencianista recordarà.

Han passat quasi 12 anys des d’aquell mes de maig i al conjunt de Mestalla li toca visitar el feu del Sevilla en un mal moment de forma, tant esportiva, com anímica. I no és que els andalusos estiguen molt millor, però els últims precedents fan que hi haja poques esperances dipositades en aquest encontre.

Des d’aquell 9 de maig de 2004, el València ha jugat al Pizjuán 15 vegades, i ho ha fet en Lliga, Copa i Europa League. 4 empats i la dura xifra d’11 derrotes són el bagatge dels de Nuno en territori sevillista, en el qual hauran de tractar de donar la campanada el pròxim cap de setmana per a, almenys, calmar les aigües que ofeguen a poc a poc un equip que va a la deriva.