+  PRIMER EQUIP  

Yoel pot tancar la seua cessió al Rayo hui mateix

Per Blanquinegres · 19 Novembre, 2015

Yoel Rodríguez pot estar davant les seues últimes hores com jugador del València CF. Finalment, i si no hi ha cap tipus de contratemps, el jugador gallec tancarà etapa al conjunt de Mestalla per iniciar nova sort al conjunt madrileny de Vallecas, el Rayo Vallecano, de fet ahir en l’entrenament vespertí va aprofitar per tal d’acomiadar-se dels que fins fa poc eren els seus companys.

Fa uns dies el Rayo preguntava pel jugador davant la seua situació a la porteria valencianista i així poder ocupar l’espai deixat per Toño que es perdrà el que resta de temporada per lesió greu al seu genoll. Jémez així podria comptar amb un meta amb més confiança ja que ara mateix l’únic meta sà del Rayo és, Juan Carlos, ex del Còrdova que no ha pogut fer-se amb el buit deixat, creant una situació prou pareguda a la que l’ex meta del Celta ha viscut ací al VCF arran de l’emergent figura de Jaume Domènech i la lesió tant d’Alves com de Ryan.

Yoel d’esta forma i segons va informar en la nit d’ahir el company de Sillas Gol, Alberto Santamaria, hui serà el dia en passar revisió a Madrid i tancar el seu fitxatge d’urgència per tal d’incorporar-se el més prompte possible a la disciplina vallecana. Per a que esta operació es tancarà satisfactòriament, el VCF hauria posat el condicional de la situació física de Mathew Ryan convalescent per la seua lesió a la ròtula del genoll fa més d’un mes ja.

Finalment, altre protagonista, este més directe, que tancava pràcticament l’arribada del jugador era el director esportiu del conjunt madrileny, Felipe Miñambres. Este, ahir a la nit, a un acte Penysta, feia la següent declaració: “El més normal és que Yoel estiga ací en les pròximes hores”. Una sentencia que d’alguna forma tanca l’etapa del porter gallec pel VCF. Ara de la seua eixida quedarà per conèixer, evidentment, les condicions; ja siga venda, cessió, cessió amb opció de compra obligatòria, entre d’altres terminis.