+  ACTUALITAT

INTERNACIONALS: Vezo i Cancelo s’entenen

Per Pere Alapont · 13 Novembre, 2015

La primera jornada de partits internacionals va deixar una considerable participació de jugadors del València. L’únic espanyol que jugava ahir era Gayà, que fou titular en l’encontre que la Sub 21 jugà contra Geòrgia i que acabà amb victòria dels de Celades per 5 a 0. El de Pedreguer va vore una groga al minut 80.

A l’altra banda del món, a Austràlia, ha tornat a vestir-se de curt però sense arribar a tindre minuts. El seu combinat va véncer per 3 a 0 contra Kirguistan.

Tornant al futbol Sub 21, Cancelo i Vezo, companys a la selecció de Portugal, van ser titulars a la victòria per 4-0 contra Albània. El lateral va fer una assistència de gol i el central arribà a aconseguir una diana. Per últim, Bakkali fou titular 70 minuts en la derrota de la seua Bèlgica per 1 a 0 contra la República Txeca.