+  PRIMER EQUIP  

Vesprada d’estadístiques sorprenents a Vigo

Per Pere Alapont · 08 Novembre, 2015

La meravellosa victòria d’ahir a la vesprada del València Club de Futbol per 1 gol a 5 davant el Celta de Vigo va deixar, a més d’un gran sabor de boca i estat d’ànim a la necessitada afició, unes estadístiques interessants que el Club es va encarregar de recordar a través del seu Twitter oficial i que a continuació recollim.

Per una banda, el conjunt blanquinegre tornà a marcar 5 gols fora de casa, fet que no aconseguia en Lliga des de 2008, quan es va tombar al Llevant al Ciutat de València també per 1 a 5 amb un hat-trick de David Villa i dos gols més d’Angulo i Mata.

Altra de les dades curioses que deixa el partit d’ahir és l’efectivitat dels de Nuno a pesar de ser inferiors en possessió del baló al còmput global de l’encontre. El Celta va tindre un 61% de possessió i el València un 39%, però els blanquinegres van tindre una efectivitat de remat del 71,4%.

Ja en aspectes individuals, molt destacables són la pegada que mostrà ahir Paco Alcácer, sumant 2 gols de 2 remats, i Dani Parejo, que va encertar el 70% de les seues passades i a més anotà 2 gols.