+  PRIMER EQUIP  

El València podria ser de huitens esta mateixa nit

Per Pere Alapont · 04 Novembre, 2015

Esta nit, al voltant de les 22.30 h, el València Club de Futbol podria ser matemàticament equip de huitens de final de la Lliga de Campions. La mala arrancada de la competició amb la derrota a casa davant el Zenit ha quedat oblidada amb les dos posteriors victòries, i en cas d’aconseguir els 3 punts que es juguen hui a Gante, els de Nuno podrien certificar la seua classificació per a la següent fase.

Per a donar-se eixa situació, però, s’ha de sumar una victòria o un empat del Zenit a casa de l’Olympique de Lyon, que deixaria sentenciat ja el grup i només quedaria per disputar-se la tercera plaça entre l’equip francés i el Gent i la primera posició.

En aquests moments el Zenit és primer (9 punts), el València segon (6 punts), i Gent i Lyon tanquen la taula amb 1 punt. Una victòria blanquinegra suposaria alcançar els 9 punts, deixar a 8 als belgues i a 7 als de Lyon si empaten. Marges que, com hem dit, deixarien resolt el grup, en el qual quedaria per repartir-se el lideratge i la classificació per a la Europa League.