+  ACTUALITAT  

La saga de Burgos Bengoetxea continua hui a Mestalla

Per Blanquinegres · 31 Octubre, 2015

Ricardo de Burgos Bengoetxea serà hui l’encarregat de repartir justícia a l’Estadi de Mestalla. Este basc de 29 anys es troba en la temporada en la qual ha debutat com àrbitre de la màxima categoria del futbol al nostre país després d’ocupar unes de les places d’ascens el passat curs.

Pel que fa a les possibles efemèrides existents amb el VCF, el partit d’esta vesprada serà el seu primer partit amb este col·legiat que per contra si ha tingut la possibilitat d’arbitrar al conjunt granota. Va ser a la primera jornada on els, encara dirigits per Lucas Alcaraz, perderen davant el Celta de Vigo per 1 gol a 2. De Burgos Bengoetxea com novell a la Primera divisió, hui viurà el seu primer duel d’ ‘alta tensió’, un derbi com és el de la Capital del Túria entre blanquinegres i blaugranes.

Ricardo, ha demostrat, als seus primers 5 partits xiulats, que es fa de respectar mitjançant l’ús de les targetes, a tots els seus partits d’esta temporada ha mostrat al menys 5 cartolines tant grogues com roges. Per tant caldrà estar atent perquè en un duel com el d’esta vesprada els nervis van a portar al màxims als protagonistes que es donaran cita al verd de Mestalla a partir de les 18:15h.