Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La convocatòria del València per a enfrontar-se al Getafe

Per Blanquinegres · 26 Octubre, 2024

Pepelu, sancionat amb dos partits després de ser expulsat per una manotada en el partit davant Las Palmas, és la principal absència del València, que ha viatjat en la vesprada d’este dissabte a Madrid, un dia abans de mesurar-se al Getafe, amb José Luis Gayà com a capità.

Pepelu, que ha disputat el 97% dels minuts de lliga des de la seua arribada al València fa ara una temporada, només s’havia perdut una trobada, el Reial Societat-València del passat curs per una gastroenteritis que li va impedir viatjar a Sant Sebastià, però ara el València ha de reposar-se a la seua absència.

Per a això, l’entrenador del València, Rubén Baraja, va convocar de nou a José Luis Gayà, qui ja va jugar vint-i-cinc minuts davant Las Palmas durant una segona part en la qual va substituir a Rodrigo Abajas, del filial i que també repeteix en la llista després de ser titular en la derrota davant el conjunt canari.

Abajas reemplaça així a Jesús Vázquez, que malgrat haver iniciat diversos entrenaments durant la setmana, segueix sense estar preparat per a tornar als terrenys de joc per una lesió muscular patida fa ara tres setmanes.

D’esta manera, Baraja no comptarà amb Pepelu, Jesús Vázquez, Rafa Mir i Diakhaby. L’equip ja està a Madrid on demà jugarà un partit dramàtic contra el Getafe.