Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les opcions de Baraja per a substituir a Pepelu en els dos pròxims partits de lliga

Per Gonzalo López · 23 Octubre, 2024

Rubén Baraja, actual tècnic del València, a banda de perdre tres punts clau contra Las Palmas a Mestalla el darrer dilluns, no podrà comptar amb una de les seues peces més destacades per als dos pròxims partits de lliga. Pepelu, capità del València i estandarte en l’esquema del tècnic, va rebre la targeta roja a l’últim partit pel qual va entendre l’àrbitre Gil Manzano com a una agressió sobre Kirian. El migcampista no podrà jugar contra el Getafe al Coliseum ni rebre al Reial Madrid a Mestalla. A més a més, en la seua tornada als terrenys de joc continuara amb l’acumulació de 4 targetes grogues, a una de perdre’s el següent partit de lliga.

Pepelu fins ara ha jugat tots els partits de la present temporada com a titular i és un dels jugadors amb més quantitat de minuts disputats amb l’equip. Davant d’aquesta fràgil baixa, Baraja compta amb una sèrie d’opcions per tal de substituir-ho al centre del camp. L’opció natural seria la de posar en lloc de Pepelu a un jugador de característiques semblants com Barrenechea, qui va ser titular contra Las Palmas, o Guillamón, un jugador important la temporada passada que en aquesta a penes ha comptat per a BarajaAlmeida podria ser qui acompanyara a un dels dos, tal com ha fet amb Pepelu en diverses ocasions tant al 4-4-2 com al 5-4-1.

Una altra opció que podria encaixar en la forma de jugar de l’actual València podria ser la de substituir a Pepelu amb Javi Guerra, endarrerint d’aquesta manera la seua posició més habitual, donant-li la responsabilitat d’iniciar la jugada des de darrere i tenint una funció de tot campista. Una altra alternativa podria ser la d’emprar al centre del camp un doble pivote amb Guillamón i Barrenechea, i posar com a enganxe a Almeida, o bé formar el doble pivote amb aquest i un dels altres dos i col·locar a Javi Guerra com a enganxe. Un 4-4-2 amb una segona punta o enganxe tal com va utilitzar a la jornada 7 contra l’Osasuna a Mestalla.

En últim lloc, l’alternativa menys probable, Baraja podria tractar de canviar la formació per als dos pròxims partits, utilitzant als migcampistes ja mencionats, però en una 4-3-3 en la que no hi hauria dos davanters, allò que solament ha ocorregut en dues ocasions, contra el Girona en l’única victòria de la temporada i contra el Leganés.