Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  Sin categoría  

Baraja manté la planificació habitual i dona dia lliure a l’equip malgrat la complicada situació que travessa

Per Joan Marc García · 23 Octubre, 2024

El València ha decidit prendre’s el dia lliure hui, dimecres, abans de començar demà dijous els entrenaments de cara a l’importantíssim partit del diumenge enfront del Getafe en el Coliseum. Encara que els de Rubén Baraja ja comptaven amb un dia menys de preparació que el Getafe, que va jugar diumenge passat, l’entrenador ha mantingut la seua habitual planificació, generant algunes crítiques entre l’afició.

L’organització setmanal del València inclou una sessió de recuperació el dia després dels partits, on només els suplents entrenen en el camp i els titulars del dia anterior s’exerciten en el gimnàs. Després d’esta sessió, es concedix un dia lliure.

Baraja, per tant, ha optat per seguir la seua planificació habitual, similar a la que va mantindre quan va arribar a l’equip en la temporada passada, enmig d’una altra crisi. Encara que des de que el Pipo és entrenador del València, és la pitjor crisi a la que s’enfronta.

El tècnic del València sembla buscar normalitat i estabilitat, malgrat la pressió que recau sobre l’equip en este dur i difícil moment de la temporada.