Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les probabilitats de descens que dona la Intel·ligència Artificial

Per Alex Alfaro · 23 Octubre, 2024

Les dades del València C.F no són esperançadors per cap costat. Els agafes per on els agafes estem davant un dels pitjors València C.F de la història, el pitjor segons com ho mires. Tal com va informar l’especialista en dades @pedritonumeros, aquest València és el segon pitjor en la jornada deu de LaLiga.

Els pitjors registres van ser en la temporada 1957-58, any de la riuada en el qual el València va jugar els primers partits fora de casa. En la jornada deu no havia aconseguit guanyar cap partit i sumava cinc empats. Ara el València té sis punts després d’una victòria i tres empats.

En este sentit, només han hagut tres temporades en la qual el València va ser cuer amb la temporada tan avançada. En la temporada 1958, en la qual en la jornada onze estava en eixa posició. En la temporada 82-83, en la qual l’equip es va acabar salvant en l’última jornada contra el Madrid i en l’actualitat.

Les opcions per al València de descens empitjoren segons la intel·ligència artificial. Segons les dades del supercomputador de OPTA, el València té un preocupant 11,5% d’opcions de descens com 18°. A més, dona algunes opcions (5,5%) d’opcions de quedar l’últim en lliga. No obstant això, dona més opcions de quedar-se en primera divisió.

Segons esta estadística els tres equips que baixaran a segona divisió seria Las Palmas, el Reial Valladolid i el Leganés. Opta pronostica que l’equip pot salvar-se de la crema al final de temporada, però el faria rondant els cinc últims llocs