Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un detingut i set identificats pels altercats d’ahir

Per Blanquinegres · 22 Octubre, 2024

La Policia Nacional va detindre ahir a un home de 46 anys, d’origen espanyol, com a presumpte delicte de “desordres públics i desobediència greu” després dels altercats d’ahir en acabar el partit entre el València i Las Palmas.

Tal com reflectim en el nostre compte de Twitter, els fets van començar fins i tot abans que l’àrbitre xiulara el partit quan els primers aficionats van començar a amuntegar-se a la porta de la llotja en l’Avinguda Suècia. Pocs minuts més tard, quan la gent ja eixia de Mestalla, el carrer estava ple de gent amb ganes de protestar.

Eixes protestar pacífiques es van traslladar a altres aficionats que no van deixar eixir als jugadors de Mestalla i es van arribar fins i tot a cremar contenidors formant barriques. A més, es van llançar objectes a la policia.

A causa d’estos incidents, en els quals un grup d’unes 250 persones, algunes amb la cara coberta per a evitar ser identificats, van crear una barricada unint diversos contenidors per a llançar objectes a la Policia, sent necessària la intervenció del servei de bombers de València per a extingir un incendi provocat en part d’eixe mobiliari urbà.

Per a dispersar als aficionats, van haver càrregues policials.