Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El valencianisme es congrega pels fets patits per Dani Cuesta a Singapur

Per Gonzalo López · 21 Octubre, 2024

Hui dilluns 21 d’octubre es tanca la jornada 10 de la lliga a Mestalla entre l’antepenúltim i l’últim classificat, el València i Las Palmas. Dos equips que necessiten guanyar per tal de començar a revertir la situació de cara a les pròximes jornades. Abans del partit el valencianisme s’ha tornat a manifestar en contra de Peter Lim i la seua gestió com a president del club. Els aficionats del València s’han congregat a la avinguda Suècia com en les últimes manifestacions.

En la mobilització s’han congregat milers d’aficionats, la manifestació ha començat a les 20:00 h, el valencianisme ha utilitzat diverses pancartes en les quals apareixen els noms de Solís, Mendes, Lay Hoon i Peter Lim. En la protesta s’han congregat milers d’aficionats.

El motiu principal de la congregació és la complicada situació que va viure l’aficionat del València, Dani Cuesta, amb la seua esposa a Singapur. La parella va decidir fa unes setmanes passar pel país després de casar-se, moment en el qual van començar els fets. La situació va ocórrer quan Dani Cuesta va pujar a les xarxes socials una fotografia seua amb una pancarta de “Lim out” i una altra imatge d’un adhesiu col·locat amb el mateix lema a l’edifici on viu Peter Lim.

El protagonista dels fets que no era conscient que eixe edifici era propietat del president, junt amb la seua esposa van ser retinguts a l’aeroport del país just abans d’agafar un vol per a tornar a València. La retenció a Singapur es va allargar fins als set dies. Des de Libertad VCF es defensa que l’objectiu de la protesta és tornar a enviar un missatge al món sencer després dels fets patits per Dani Cuesta.