Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Las Palmas no guanya des de fa huit mesos… i va ser contra el València!

Per Javi Richart · 21 Octubre, 2024

El duel d’aquesta nit de dilluns entre el València CF i l’UD Las Palmas és un partit d’urgències. A Mestalla s’enfronten l’últim i el penúltim classificat, dos equips que necessiten la victòria urgentment. Les ratxes d’ambdós equips són molt negatives. Els de Rubén Baraja sumen tres encontres sense guanyar, i també sense anotar cap gol.

En canvi, la dinàmica de Las Palmas és molt més preocupant. El conjunt canari no guanya des de fa huit mesos. Va ser precisament 10 de febrer de 2024, quan l’equip dirigit en aquell moment per García Pimienta va derrotar per 2 a 0 al València CF en l’Estadi de Gran Canària amb dos gols als últims minuts.

Des d’aleshores, el conjunt de les illes va ser incapaç de guanyar les últimes 14 jornades de LaLiga EA Sports. Així, sumades a les 9 jornades de la lliga actual, l’equip canari porta 23 partits consecutius sense conéixer la victòria. Ara, buscaran tancar el cercle de la mala ratxa contra l’últim equip al que van derrotar, el València CF. I ho faran a l’estrena del seu nou entrenador, Diego Martínez.