ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València denuncia greuge comparatiu contra la rebaixa de sanció a l’Atlètic: “No hi ha per on agafar-ho”

Per Alex Alfaro · 18 Octubre, 2024

El València va haver de tancar la seua graderia d’animació durant tres partits després dels lamentables fets succeïts a Mestalla en la qual diversos aficionats van insultar de manera racista a Vinicius. La sanció per al club va ser exemplar i malgrat que va obtindre una rebaixa en el comité d’Apel·lació, al final la graderia va ser clausurada durant tres partits. El club va assumir la sanció, però sempre ha mantingut que va ser injusta i que estaria molt vigilant al que passara en altres estadis per si hi haguera un futur greuge comparatiu.

Poc temps ha passat i després de la resolució d’Apel·lació durant el matí de hui en la qual rebaixa la sanció a l’Atlètic de Madrid i la seua graderia d’animació, el València ha esclatat. El Metropolitano només rebrà un partit amb la graderia ultra clausurada, una cosa que des de Mestalla es veu com un sense sentit després del patit a Mestalla. De fet, el club s’ha encarregat de posar veu a la queixa a través del seu ràdio oficial.

No s’ha emés un comunicat de queixa, però les paraules del presentador del programa del VCF són veu de l’entitat de Mestalla. “Una vegada més existeix un greuge comparatiu respecte al tancament o no de Mestalla. El València va haver de tindre la seua graderia tancada durant tres trobades, l’Atlètic ha fet el seu treball recorrent, però per al València és un greuge comparatiu total. A més, en el Metropolitano van haver de parar el partit, els jugadors anar-se a vestuaris… Va ser tot més greu. Si ho compares és molt estrany, no hi ha per on agafar-ho”