Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Warren Madrigal torna a marcar amb Costa Rica

Per Joan Marc García · 16 Octubre, 2024

El valencianista Warren Madrigal, que ja entrena de manera habitual amb el primer equip del València, continua destacant amb la selecció absoluta de Costa Rica. Este dimarts, el seu equip va assegurar el passe als quarts de final de la Lliga de Nacions de la Concacaf després de véncer 3-0 a Guatemala en la quarta jornada del Grup A.

El primer gol del partit va ser obra del propi Madrigal. Amb este resultat, Guatemala va quedar eliminada del torneig en baixar al tercer lloc, mentres que Costa Rica va acabar líder amb huit punts i Surinam va quedar segon, també amb set punts però amb millor diferència de gols que Guatemala.

Warren Madrigal, qui en el partit anterior contra Guadalupe va anotar per a tancar el marcador, va ser titular esta vegada davant Guatemala i va obrir el marcador en el minut 9 després d’una assistència de Manfred Ugalde, espentar la pilota al fons de la porteria al segon pal.

Amb este gol, ja son 3 gols en 5 partits de la Lliga de Nacions de la CONCACAF per part de Warren Madrigal a la selecció de Costa Rica.

Baraja ja l’ha convocat en dos ocasions, en els partits front Atleti de Madrid al Metropolitano i front el Girona a Mestalla, però no va devutar en cap d’ells. El Pipo continua observant atentament la seua actuació en la Segona RFEF amb el Mestalla i amb Costa Rica i, si continua mostrant este nivell, és probable que prompte tinga minuts amb el primer equip.