Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Així els ha anat als internacionals del València durant l’aturada de seleccions

Per Joan Marc García · 15 Octubre, 2024

El València ha tingut a cinc dels seus futbolistes representant a les seues seleccions en esta última finestra internacional, i ho han fet en diferents competicions com la UEFA Nations League i els classificatoris sub 21.

Mamardashvili, intocable a Geòrgia malgrat els resultats

Giorgi Mamardashvili, ja peça clau amb la selecció de Geòrgia, va disputar els 180 minuts en els dos partits. No obstant això, malgrat les seues bones actuacions, no va poder evitar les derrotes per la mínima (1-0) davant Ucraïna i Albània. Estos resultats deixen a Geòrgia en la segona posició del grup B1 de la UEFA Nations League. Encara que no van aconseguir l’ascens directe, tindran l’oportunitat de lluitar en el play-off per pujar a la Lliga A.

Dimitrievski, èxit amb Macedònia del Nord

Stole Dimitrievski va ser un altre dels valencianistes destacats. El porter va ser titular en els dos partits de Macedònia del Nord, jugant els 180 minuts i aconseguint victòries importants davant Letònia (0-3) i Armènia (0-2). Gràcies a estos triomfs, Macedònia queda primera del grup C4 i aconseguix l‘ascens directe a la Lliga B de la UEFA Nations League.

Presència valencianista en la Selecció Espanyola sub 21

En la Selecció Espanyola sub 21, el València va aportar a tres jugadors: Cristhian Mosquera, Diego López i Javi Guerra, els qui van disputar dos trobades clau per a la “Rojita”. En el primer partit, que va acabar amb una ajustada victòria 4-3 sobre el Kazakhstan sub 21, Mosquera va jugar els 90 minuts, mentres que Diego López va ser titular i va disputar 60 minuts. Javi Guerra va entrar en la segona mitat, en el minut 71.

En la segona trobada, disputat hui enfront de Malta sub 21, on Espanya ha golejat 6-0, Javi Guerra va ser titular i va jugar tot el partit, mostrant un gran nivell. Per part seua, Mosquera i Diego López no van tindre minuts en esta ocasió, sota la direcció de Santi Dénia.