Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Kempes carrega contra les intencions de Lim i parla de la unió del valencianisme

Per Javi Richart · 14 Octubre, 2024

Si hi ha una veu autoritzada per a parlar del València CF, eixe és Mario Alberto Kempes. L’històric jugador argentí, campió del món amb la seua selecció, i llegenda de Mestalla, és una de les persones que no dubta en condemnar la gestió de Meriton, i aquesta vegada ho ha tornat a fer parlant sobre les intencions de compra de Peter Lim.

“Estem patint-lo (a Lim). Ell tindrà els seus motius per haver comprat el València. Però, per comprar un equip has de ser aficionat al futbol, això primer. Pareix que aquest senyor no ho és, i ho ha fet per altres interessos. Això és preocupant, perquè ell no ho pateix. Ho pateix l’aficionat del València. Patim tots”, va declarar Kempes a Radio Estadio d’Onda Cero.

A més a més, la llegenda argentina va parlar també sobre les possibilitats de fer fora a Lim: “És molt difícil perquè té la majoria d’accions. Crec que la gent de València s’equivoca perquè cadascú vol fer la guerra per la seua part. Si tots s’uneixen crec que tot seria diferent. Però no es pot dir algo a una persona que no està”.