ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Admés a tràmit el recurs contra l’aprovació de les fitxes urbanístiques

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2024

La Sala contenciosa administrativa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha admés a tràmit el recurs de l’associació Libertad VCF contra l’acord de l’Ajuntament de València que el mes de juliol passat va aprovar les ‘fitxes urbanístiques’ del València en l’actual Mestalla i en el Nou Mestalla.

Segons va informar esta associació, oposada a la gestió de Peter Lim com a màxim accionista, el tribunal ha admés el recurs que van presentar al setembre, ofereix cinc dies per a recórrer la seua decisió i dona vint dies al consistori perquè li remeta l’expedient complet.

El passat 23 de juliol, amb els vots del PP, de Compromís i del PSOE, el Ple de l’Ajuntament va aprovar al punt 12 la “modificació del Pla d’Actuació Territorial Estratègica (ATE) València CF en els àmbits estratègics de qualificació urbana ‘Zona A antic Mestalla i Zona B Corts Valencianes'”. Esta modificació s’havia pactat en el seu moment entre el club i el consistori per a, de manera paral·lela, aprovar un conveni de condicions i usos del Nou Mestalla que ara no s’ha desenvolupat, més enllà d’una referència inclosa en la moció aprovada al juliol i ara recorreguda.