ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ja viatja a Mèxic i esta és la convocatòria

Per Alex Alfaro · 11 Octubre, 2024

El València porta viatjant a Mèxic des de la 1 de la matinada. L’expedició blanquinegrera s’ha passat tota la matinada de viatge i arribarà a les 6 del matí hora local. El contracte signat entre el club de Mestalla i la Federació de Mèxic incloïa la despesa dels desplaçaments (més una quantia fixa d’uns 500.000 euros) i l’equip viatja en un vol xàrter directe des de València fins a l’aeroport internacional Felipe Ángeles.

Baraja ha convocat per a este viatge a 13 futbolistes del primer equip, més set jugadors de la pedrera. Entre ells, els porters Vicent Abril (19 anys) i Luis Romero (16 anys). Cal recordar que cap dels tres porteres del primer equip estan disponibles, atés que Mamardashvili i Dimitrievski estan amb les seues respectives lesions i Jaume, ultimant la seua recuperació. Els altres futbolistes de la pedrera que viatgen són Borja Calvo, Rubo, Ro i Martín Tejón.

El València a penes passarà 48 hores en sòl mexicà. Des de l’aeroport es traslladarà a l’Hotel Gran Hotel de Pobla By HNF (Marriott Hotels), on situarà la seua residència a Mèxic i on realitzarà diversos actes promocionals, que són la principal raó de ser d’esta gira amb la temporada en curs. Rubén Baraja dirigirà a la vesprada (sempre en horari local) una suau sessió d’entrenament, enfocada per a estirar cames després del llarg viatge, en l’estadi Cuauhtémoc de Pobla i allí oferirà una roda de premsa.