ACTUALITAT  Sin categoría  

Corona: “L’equip és competitiu, es deixa la pell i competeix amb el cor”

Per Gonzalo Lopez · 10 Octubre, 2024

L’actual director esportiu del València, Miguel Ángel Corona, ha parlat amb diversos mitjans de comunicació de Mèxic, per tal de promocionar la gira que l’equip comença aquesta mateixa nit fins al següent diumenge. Malgrat que la situació real del club és complicada, Corona ha volgut il·lusionar a l’afició valencianista que viu al país, 1,3 milions de persones segons el propi club.

La situació en la qual l’equip arriba a la gira és crítica. Ocupant l’antepenúltima posició a la taula i amb falta d’efectius, alguns per lesió i altres per ser convocats amb les seues seleccions. Davant les crítiques, Corona  defensa: “l’equip és competitiu, es deixa la pell i competeix amb el cor”. El director esportiu argumenta que la idea d’aquesta gira es mostrar a Mèxic l’amor amb el qual es juga amb aquests colors i que els aficionats se senten orgullosos.

Actualment, el València compta amb un total de 21 projectes permanents en 11 països de 3 continents diferents. Una de les mesures dutes a terme consisteix en la realització de campaments en diferents punts per a impulsar la campanya d’expansió valencianista, va declarar Corona.

El país nord-americà és un punt estratègic per al club i per a Espanya, gràcies al fet que la lliga és molt seguida i tenen accions de màrqueting, va explicar Corona. A més, Javier Solís, director corporatiu, afirma: “el fet que el mundial es vaja a jugar a Mèxic fa que el focus siga al país”.