ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les baixes del València per al seu amistós a Mèxic

Per Alex Alfaro · 10 Octubre, 2024

El València viatja en el dia de hui, passada la mitjanit, a la ciutat de Pobla a Mèxic. El club passarà 11 hores viatjant i tornarà la mateixa nit del partit. És a dir, 48 hores en Pobla i més de 20 viatjant. La idea principal és que servisca perquè el València millore les seues relacions comercials a Mèxic, perquè en el pla esportiu no és el millor moment per a creuar l’Atlàntic.

El partit es podrà seguir a Espanya, tal com hem publicat en el matí de hui, a través de l’app i la web del club, a més del seu canal de Youtube. Gol Play també té els drets del partit però falta per confirmar si l’emetrà en directe o ho farà passada la matinada en diferit.

Baraja realitzarà una roda de premsa en la prèvia del partit a la qual assistirà la premsa local. Per al viatge no podrà comptar amb una gran quantitat de jugadors, un per la seua lesió i altres perquè el club no ha volgut córrer absolutament cap tipus de risc. Jaume, Gayà, Diakhaby, Rafa Mir, Jesús Vázquez i Hugo Duro no viatgen per lesió, sumat a Mamardashvili, Dimitrievski, Mosquera, Diego López i Javi Guerra que estan amb les seues seleccions.

Per eixe mateix motiu, Baraja s’emporta a Vicente Abril, Luis Romero, Abajas, Iranzo, Borja Calvo i Tejón.