Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Informen a Singapur dels delictes pels quals investiguen a Dani Cuesta

Per Alex Alfaro · 09 Octubre, 2024

Dani Cuesta i Mireia Saez segueixen a Singapur esperant novetats del seu futur i principalment desitgen poder viatjar a Espanya al més prompte possible. Mentrestant, des de Singapur i més concretament el prestigiós periòdic “The Straits Times” ha informat sobre la situació en la qual es troben els joves després de tindre accés a la versió de la policia.

Segons la informació publicada per la periodista Kimberly Kwek, Dani Cuesta i la seua dona es troben col·laborant en les investigacions “per un presumpte delicte de participació en una reunió pública en virtut de l’article 16 (2) de la Llei d’Ordre Públic de 2009”.

Mentrestant assenyala que els dos passaports han sigut confiscats mentre es duen a terme les investigacions. Explica que esta llei regula “les reunions i processons en espais públics, amb la finalitat de preservar l’ordre públic i la seguretat de les persones”. A més, assenyala que “la Policia confirma que es va presentar un informe policial contra un home espanyol de 34 anys i una dona espanyola de 30 anys”