Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diakhaby torna a xafar la gespa de Paterna després de la seua greu lesió

Per Manel Rumbau · 10 Octubre, 2024

Mouctar Diakhaby torna a sentir-se futbolista professional. El central guineà, tot i que encara tardarà a tornar a estar disponible per a Rubén Baraja, continua donant passos de gegant en la seua recuperació. En este cas, el “12” valencianista ha tornat a xafar hui la gespa de Paterna després d’estar més de set mesos sense poder entrenar a l’aire lliure, un període de temps que potser s’ha fet etern però que per fi és història ja per a ell. 

En un dels passos més importants de Diakhaby cap a la seua total recuperació i, per tant, tornada als terrenys de joc, el defensa valencianista ha concedit les seues primeres sensacions a VCF Mèdia respecte als plaços que queden per davant en els pròxims mesos. 

Evolució de la seua lesió

Va tot bé. Estic molt satisfet del que estem fent, estic treballant bé i dur. Estic en fase de començar a córrer, ja vaig començar en la cinta i la setmana anterior vaig eixir al camp per a veure com estava en carrera i a treballar la tècnica. Ha anat tot bé i les sensacions van ser molt bones. Estic molt satisfet, molt content del treball que hem fet ací amb els readaptadors i els doctors.

Quan tornarà als terrenys de joc?

Era un moment especial amb el que he viscut. Estava molt feliç, tenia pressa de tornar a trepitjar la gespa. És una sensació bona perquè després de tot això el que volem és tornar a tindre eixa sensació de poder córrer. Ha sigut un moment màgic per a mi. Malgrat aquesta greu lesió, he estat pensant en aquests 7 mesos que han sigut molt durs a l’hospital, cirurgies…moltes coses i al final, tornar a trepitjar la gespa és una sensació molt bona i vull córrer més i gaudir d’això.

M’han vingut tots els records: els moments durs, els bons amb la meua família i amb els companys, els entrenadors, tot el club, de la gent que m’ha donat suport i m’ha donat força…Estic molt content i feliç de la part del club, que m’han donat suport, estaven amb mi, molt feliços de mi i tractaven de donar-me el suport mental que ha sigut també clau per a tindre força.

Missatges de suport de l’afició

He rebut molts missatges de l’afició, m’han donat molta força i volia agrair-li-ho. També, en general, al món del futbol que em va escriure molta gent i vull donar-los les gràcies.

Retorn a la competició

Tornaré a jugar, no tinc cap dubte. En el que crec jo ningú m’ho llevarà del cap. Han passat ja 7 mesos. Estic veient el que hem fet amb el treball del cirurgià, doctors, readaptadors i el meu cos està bé, no puc dir perfecte, però està molt bé. Tinc un genoll que no té un problema en particular i estic molt content d’això.