Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

L’intermediari que va portar a Mamardashvili: “Warren Madrigal és un cas paregut al seu”

Per Manel Rumbau · 03 Octubre, 2024

Giorgi Mamardashvili no és sols el millor jugador de la plantilla del València, també és considerat en l’actualitat com un dels millors porters del món. I açò últim, res més lluny, no és casualitat. No ho ha demostrat sols al València, on la temporada pasada va mantindre la porteria a zero en nombroses ocasions, sino també en l’última edició de l’Eurocopa, torneig en el que el georgià va ser el porter més destacat per les seues actuacions i l’heroi de la seua selecció amb la classificació als huitens de final. 

Amb tot açò pel mig, el porter valencianista ha tingut ofertes de distints clubs del panorama europeu, com el Newcastle o el Bayern de Múnic, en el passat mercat. De fet, segons el portal Transfermarkt, el valor del porter és de 45 milions d’euros, el més alt a la seua posició. Però, tot i això, Mamardashvili va acabar signant pel Liverpool per només 35 milions, a més d’estar cedit esta temporada a Mestalla com a part de l’acord. 

Tornant als seus inicis, cal recordar que Giorgi va arribar a València l’any 2021 cedit amb una opció de compra de 800.000 euros, xifra irrisòria que no deixava de ser normal per un jugador que anava a jugar en el València Mestalla. La resta, amb la pretemporada de José Bordalás pel mig, és història. Una història que pot ser el València haja tractat de calcar amb Warren Madrigal. 

L’intermediari del cas Mamardashvili ho veu així

Madrigal, davanter costa-riqueny de 20 anys, ha arribat este estiu al València Mestalla cedit amb una opció de compra que ronda els 750.000€, tal com va informar EsportBase al seu dia. Pel moment, les sensacions del jugador en el seu primer mes de competició a Espanya han sigut positives.

Antonio López, intermediari i representant que entre altres futbolistes va ser el que va portar a Giorgi Mamardashvili al València, ha concedit unes declaracions a la font citada anteriorment sobre el nou jugador valencianista. López, sense anar més lluny, creu que l’operació de Warren Madrigal “és un cas semblant al de Mamardashvili.  L’agent de Warren a Costa Rica és Juan María Latorre juntament amb Ricardo Cabañas, que va ser també agent de Keylor Navas. Jo els vaig dir que podia portar-ho a Espanya i em van dir que sí. Ells havien estat prop de portar-ho al RCD Espanyol però no va ser possible”

A més, l’intermediari de l’arribada de Giorgi a Mestalla afirma que el jugador, per davant de tot, “està tranquil. Diu que arribarà (primer equip). Hi ha un expectació molt gran a Costa Rica i ell està feliç en València. Ha baixat pes i està molt més ràpid. Cal esperar un poc, veure si paren els viatges -que se’n torna a anar amb la selecció el dilluns- i si arriba la continuïtat”, ha acabat.