Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cristian Rivero encaixa cinc gols amb l’Albacete

Per Jorge Garcia · 30 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València va decidir tornar a cedir a cinc dels seus jugadors en aquest mercat d’estiu perquè tinguen minuts i es puguen desenvolupar en la seua posició, fins a finals de juny de 2025. Cenk Özkacar i Eray Cömert van eixir al Real Valladolid; Alberto Marí també està cedit, en el seu cas al Reial Saragossa; Hugo González juga actualment al Cartagena; i per últim, Cristian Rivero es troba actualment a l’Albacete.

Aquests futbolistes no recordaran aquesta jornada com a la millor de l’any. Cenk no ha pogut participar al partit contra el Mallorca degut a una lesió muscular, estarà de baixa unes quatre setmanes, per altra banda, Cömert sí va participar en la derrota contra els balears, va jugar els 90 minuts.

Cristian Rivero ha sigut el que pitjor partit ha tingut. El porter va ser titular aquest divendres passat contra Deportivo de La Coruña, però va rebre cinc gols per part del conjunt gallec.

Hugo González ha jugat tres partits aquesta temporada, amb un total de 84 minuts. Sols ha sigut titular en un d’ells, contra el Cadis. No ha marcat cap gol ni ha fet assistències. El jugador valencià podria ser titular aquesta nit degut a que el Cartagena té nou entrenador, l’exvalencianista Alejandro “Jandro” Castro. Actualment, el conjunt murcià es troba a la 20a posició.

Alberto Marí va ser titular en la derrota del Saragossa, però va ser substituït al descans per Iván Azón.