Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javier Alberola Rojas serà l’àrbitre del Reial Societat – València

Per Jorge Garcia · 27 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València visitarà demà Anoeta. En l’enfrontament de demà, tots dos equips buscaran la victòria per a allunyar-se el màxim possible de la zona de descens. La Reial Societat i el conjunt che tenen la mateixa quantitat de punts, cinc, i un inici de temporada molt similar i negatiu.

Els del Pipo han aconseguit en aquestes set jornades una victòria i dos empats. Malgrat aquests pèssims resultats, el València està pel moment fora de les plaçes de descens gràcies a la diferència de gols amb el Valladolid, i els mals resultats del Getafe i Las Palmas, encara que no estan massa lluny dels del club che.

Ja es coneixen els àrbitres de l’enfrontament de l’equip de l’equip blanquinegre contra la Reial Societat. El col·legiat principal serà Javier Alberola Rojas, els assistents Alfredo Rodríguez Moreno i Jorge Bueno Mateo, el quart àrbitre serà David Cambronero González; en el VAR es trobaran Jorge Figueroa Vázquez i Alejandro Quintero Gonzálezl’Oficial Informador serà Gorka Sagués Oscoz.

Alberola ha sigut àrbitre en 12 partits del conjunt de Mestalla. Els valencianistes han guanyat cinc, han empatat tres i han perdut quatre. D’aquestos dotze el València soles ha guanyat dos com a visitant, l’últim en la temporada passada contra el Rayo Vallecano.