Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La Reial Societat va oferir 20 milions i un jugador a canvi de Javi Guerra

Per Jorge Garcia · 27 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València visitarà demà Anoeta. En l’enfrontament de demà, tots dos equips buscaran la victòria per a allunyar-se el màxim possible de la zona de descens. La Reial Societat i el conjunt che tenen la mateixa quantitat de punts, cinc, i un inici de temporada molt similar i negatiu.

Els bascs es van interessar molt per Javi Guerra i van aplegar a fer ofertes pel jugador. En Sant Sebastià es sabia que Mikel Merino volia eixir a l’Atleti, l’Arsenal o Barça i la Reial Societat va demanar temps per a buscar un reemplaçament per a la seua posició, el triat va ser el jugador de Gilet.

Roberto Olabe, director esportiu del club basc, va contactar amb Miguel Ángel Corona per a fer una oferta pel jove futbolista. El València va exigir 20 milions d’euros fixos i primes que aplegaren als 25 milions en total. Aquestes xifres no eren les que el conjunt d’Anoeta volia gastar, 15 milions més primes que elevarien el preu als 22 milions com a màxim. Els de Sant Sebastià van fer una nova oferta, 20 milions i Robert Navarro o Jon Aramburu, segons informa Héctor Gómez.

El club blanquinegre estava interessat, però mentre es negociava, Peter Lim va intervindre i va rebutjar l’oferta. Lim va decidir establir un nou preu per Guerra, 25 milions d’euros inicials i primes que podrien ascendir fins als 30 milions.