Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  VCF FEMENÍ  

Set jugadors formats a Paterna han sigut nominats al Fútbol Draft

Per Jorge Garcia · 27 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València té jugadors joves amb molta qualitat, i això s’ha demostrat amb les ofertes que han aplegat per ells i els títols que han guanyat amb les seleccions aquest estiu. Diego López i Cristhian Mosquera van aconseguir l’or Olímpic a París, Yarek i Raúl Jiménez han sigut campions europeus amb la sub-19 i Ainhoa Alguacil i Olga San Nicolás campiones de l’Euro sub-19 femenina.

Alguns d’aquests jugadors i altres que s’han format a Paterna han sigut nominats al Fútbol Draft, un premi que premia als joves futbolistes de la lliga espanyola. Yarek, Mosquera, David Otorbi, Vicent Abril i Raúl Jiménez estan nominats a aquest premi.

A més a més, el València també té representació en la categoria femenina. Sara Tamarit i la campiona d’Europa sub-19, Ainhoa Alguacil i també estan en aquesta llista de nominades al guardó.

Per altra banda, Fútbol Draft no és l’únic premi al qual està nominat Cristhian Mosquera, també està en la llista de Golden Boy 2024 degut a les seues actuacions de la temporada passada.