Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Corona ja es prepara per a renovar a Vicent Abril i Raúl Jiménez

Per Jorge Garcia · 26 Septembre, 2024

El València va jugar el dimarts el seu seté partit de la temporada 24/25. En aquesta jornada ho va fer contra l’Osasuna a Mestalla. Malgrat la urgència del club blanquinegre de recuperar els punts que va perdre amb el pèssim inici de la campanya, els de Rubén Baraja van empatar contra els de Vicente Moreno.

El club che ha aconseguit cinc punts en el que va de campanya. Aquesta puntuació col·loca al València en la 17a plaça, just fora de la zona de descens, gràcies a la diferència de gols amb el Valladolid. Aquest dissabte el conjunt blanquinegre visitarà Anoeta amb l’objectiu d’allunyar-se de les últimes posicions de la competició.

Corona es va reunir al dia d’ahir a Paterna amb Martín Camaño, CEO de l’empresa Footfeel, segons va informar Marca. Els agents d’aquesta companyia representen a jugadors com Achraf Hakimi, Lautaro Martínez i Borja Mayoral entre altres.

El motiu de la reunió entre l’empresari i el director esportiu és simple, la renovació de Vicent Abril i Raúl Jiménez. La intenció és que els tots dos porters renoven el seu contracte, el qual acaba en 2026, com informa Cope. Malgrat que encara no han debutat amb el primer equip, sí que han estat convocats pel Pipo en certes ocasions. Abril treballa actualment com a tercer porter degut a la lesió de Jaume.