ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mamardashvili sorprén al personal del Liverpool que va estar ahir a Mestalla

Per Jorge Garcia · 25 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

Mamardashvili no és sols el millor jugador de la plantilla del València, també és considerat en l’actualitat com un dels millors porters, i per a molts és el millor. No ho ha demostrat soles al València, també ho va fer a l’última edició de l’Eurocopa amb un torneig en general espectacular.

Mamardashvili ha tingut distintes ofertes de distints clubs com el Newcastle o el Bayern de Múnic en aquest mercat. Segons el portal Transfermarkt, el valor del porter és de 45 milions d’euros, el més alt a la seua posició. El club che va fitxar a Dimitrievski perquè es pensava que no hi hauria problema amb la venda del georgià. El porter titular ha signat un contracte amb el Liverpool per 35 milions, però no eixirà fins que acabe l’actual temporada.

Mamardashvili ha aconseguit mantindre la porteria a zero en aquests dos últims enfrontaments. A més a més, en el partit d’ahir a Mestalla, el porter georgià va tindre una espècie d’avaluació o examen per part del Liverpool, ja que diversos membres de la direcció esportiva del conjunt britànic es trobaven a l’estadi per a presenciar les actuacions del fitxatge ‘Red’, segons informa Relevo.