ACTUALITAT  

Baraja analitza l’empat front Osasuna: “El resultat és certament just”

Per Joan Marc García · 24 Septembre, 2024

València i Osasuna han obert la Jornada 7 de LaLiga EA Sports amb un encontre on ha passat ben poc a les àrees rivals. Cap dels dos equips ha aconseguit connectar jugades perilloses, i això s’ha reflectit al resultat. A pesar de ser una jornada intersetmanal, Baraja no ha presentat rotacions, i Osasuna sí que ha eixit amb alguns dels menys habituals. Al final, empat sense gols per a un València que necessitava guanyar per fer bona la victòria contra el Girona. 

L’entrenador del València, ha analitzat l’empat front l’equip de Vicente Moreno a la roda de prensa: “El resultat és certament just. Hem arribat a l’últim terç bé però ens ha faltat una mica de claredat. Cal arribar a eixes situacions amb més claredat per a fer gol. La temperatura y el camp no ha ajudat. Quan intentàvem les contres la gespa ens frenava”

Baraja ha analitzat també les diferències entre els dos últims rivals del València, Girona i Osasuna: “El partit de Girona ja va passar. Són els típics partits on en una acció et poses per davant i canvia el partit. Hui no hem tingut això però sense encert

Osasuna ha volgut fer el partit llarg. Ens ha format eixe punt d’energia. Feia calor, humitat, una mica de cansament del partit del dissabte, la gespa no ha ajudat… Però no són excuses ni molt menys”, ha afegit el tècnic.

El Pipo ha analitzat l’entrada d’Almeida per la de Javi Guerra: “El dia que juga Guerra em pregunteu per Almeida i al revés. Quan juga Yarek per Mosquera”.

Baraja també ha indicat que el balanç d’estos dos últims partits és positiu: “Quan vens d’un de quinze, el context té la seu importància. No estic satisfet amb el resultat però sí amb l’esforç. És una pena no haver sumat de tres. Quan no pots guanyar cal conformar-se amb el punt”.

El Pipo també ha parlat sobre la tornada de dos lesionats, Fran Pérez i Hugo Duro: “Hugo Duro ha d’anar agafant ritme de partit i la sensació és que la seua lesió està superada. Fran, després de cinc mesos sense jugar, sempre és difícil tornar i estar al mateix ritme. Recuperar gent sempre és positiu“.

Per últim, Baraja també ha parlat sobre les rotacions de cara al que queda de temporada: “Hui teníem la sensació que tots s’havien recuperat bé i que tenien una bona energia. Només hem fet un canvi i cal estar preparats per a tindre un bon nivell quan toc jugar“.