Així els ha anat als jugadors cedits durant esta jornada

Per Manel Rumbau · 25 Septembre, 2024

Els jugadors valencianistes cedits a diferents equips del panorama espanyol han tingut diferents participacions en els seus respectius equips durant el passat cap de setmana.

Alberto Marí

El davanter d’Alacant va jugar 75 minuts en un partit on en el Reial Saragossa va guanyar agònicament front el Levante (2-1). L’equip aragonés es situa 2º amb 13 punts.

Cristian Rivero

El porter de Gandía va ser titular en la victòria de l’Albacete a Ferrol (1-4). L’equip de la Manxa es situa 9º amb 9 punts.

Hugo González

El jugador valencià va jugar 64 minuts en la derrota del Cartagena davant el Cadis (1-2). Els de Abelardo continuen en zona de descens a 1ª RFEF amb 3 punts (20º).

Eray Cömert – Cenk Özkacar

Eray va jugar els 90 minuts en la derrota del Reial Valladolid contra el Sevilla FC (2-1). En el cas de Cenk, el central turc està lesionat des del partit del passat dissabte front la Reial Societat.

Els de Pucela es situen 19º a la classificació amb 5 punts.