Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

Alex Alfaro , 21/10/2024

L'onze del València per a enfrontar-se a Las Palmas

ACTUALITAT
Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

Javi Richart , 14/10/2024

Barrenechea i Dani Gómez analitzen el partit a Mèxic

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València ha guanyat quatre dels últims sis enfrontaments contra l’Osasuna

Per Jorge Garcia · 24 Septembre, 2024

Foto: Jose Izquierdo

El València ha tingut un inici de lliga molt complicat. Els primers partits van ser contra rivals que eren molt més forts que el club che, alguns d’aquests eren el Barça a Mestalla (1-2), l’Athletic a San Mamés (1-0) o l’Atlètic de Madrid al Cívitas Metropolitano (3-0). Malgrat els pèssims resultats, Rubén Baraja ha intentat mantindre una actitud positiva, però realista.

Els del Pipo van aconseguir aquest dissabte la primera victòria de la campanya contra el Girona. D’aquesta manera els blanquinegres eixen de l’última plaça, però sense estar encara en la zona de permanència, per arribar a eixe lloc necessitaran una victòria aquesta vesprada contra els de Vicente Moreno.

El València té un rècord històric positiu contra l’Osasuna. Tots dos equips s’han enfrontat en un total de 82 partits, el club de Mestalla n’ha guanyat 41, ha perdut 19 i n’ha empatat 22. En les últimes tres temporades els ches només han perdut dos dels sis partits disputats, ambdós enfrontaments van ser a Mestalla amb el mateix resultat, 1 a 2, sent uno d’aquests el de la campanya passada.

Per altra banda, Vicente Moreno s’ha enfrontat com a tècnic en sis ocasions al València, ha guanyat, empatat i perdut dos partits. L’entrenador de l’equip de Navarra era un dels candidats per a substituir a Gennaro Gattuso, però en aquell moment entrenava a la lliga saudita. El de Massanassa té passat com a valencianista, ja que es va formar com a jugador en les categories inferiors, però mai va aplegar a debutar amb el primer equip.